Ari - Luna gyerekekből még van egy blue belton "Fire" és egy tricolour "Legend" kisfiú eladó! Mindkét kiskutya nyugodt, aranyos természetű. Ajánlom családi, hobbi kutyának.
 

Az "F -alomból" még van egy blue belton és egy tricolour kisfiú (Mr. Black és Mr. Green) és egy blue belton kislány (Miss Red) eladó!


 

Szeptember 04-én 4 fiú és 4 lány látta meg a napvilágot.
A kölykök munkavonalúak, így bátran ajánlom munkacélra őket vagy aktív családnak!

További információk az alom oldalon....

Kontakt:
06-20/9548-313
vagy:
angelic.setters@gmail.com

 


 

2015.03.23-án Nadal (Swannery Domino Dancer) és Daisy kölykei megszülettek,
4 lány és egy fiú!!!!
Kicsik és anyukájuk jól vannak. :)
Angol típusú, kiállítási vonalú kölykökre előjegyzést felveszek.

Még 2 kan (blue belton és egy tricolour) és 1 tricolour lány az előző alomból keresi szerető családját, aminek nagyszerű társaik lehetnének.
További információ és képek az alom oldalon... 

Végre hosszú kihagyás után 2015.02.01-én megszületett
Luna és Ari munkavonalú alma.
6 gyönyörű kisfiú és 3 kislány várja szerető családját.
További info az alom oldalon található...
Mama és a gyerekek jól vannak. 

Azóta több kiállításon is részt vettük Nadallal és Lunával. Miskolcon a Hungária Championt, Szentesen pedig a Show Championt is befejezte Nadal. Szentesen Nadal JH-ban 2.helyezett Baranyai Katával, gratulálunk!
Köszönöm a jó társaságot Líviáéknak, és a szép napot illetve a fürdőzést a szervezőknek!


Nadal és Luna Újabb szép nappal ajándékozott meg Debrecenben! További infók és képek...


 

2013.05.18 egy újabb fantasztikus nap volt az életünkben! Budapesten megrendezésre kerülő világkiállításon Angel az osztályát megnyerve Veterán Világgyőztes lett! Nagy örömömre Angelt, tenyésztője Leen vezette fel és együtt osztozhattunk a sikerekben! Leen elhozta Angel fiát is, aki a nyílt osztályos kanok között 1 helyezett lett, majd utána RES.CACIB és ezzel VICE WORLWINNER!
Két másik kutyám is képviseltette magát, Justin és Nadal, akik nem értek el helyezést, de büszkén vezettem fel őket egy rangos mezőnyben. Gratulálok a győzteseknek!


 

Nagyon jó hangulatú, színvonalas klubkiállításon vettünk részt Ausztriában Badenben.
Kicsit hideg és hosszú napunk volt, de kárpótolt bennünket a jó társaság és kutyáim eredményes szereplése. Nadal nyílt osztályban, Angel veterán osztályban nyert. Angel később nagy örömömre veterán Best in Show lett.
Köszönjük szépen Penny Williams bírálatát!
Jó volt találkozni Nadal kölykével :


Meldor-Sett Lucious Lea, aki Lengyelországban született. Gratulálunk a kölyökosztályos győzelméhez! 

Komáromban voltunk a Szetter Klubkiállításon. A fiúk nagyon jól szerepeltek, nagyon büszke vagyok rájuk!!!!

Még egy orange fiúcska (Crazy) várja szerető családja jelentkezését! Tettünk fel róla és testvéréről új képeket az
alom oldalra . 

A szeptemberi két napos Székesfehérvári CACIB kiállításon Nadal Evelin felvezetésében mutatkozott a bírók előtt. Első nap CAC, CACIB, BOB, második nap Res. CAC, Res. CACIB címet ért el. Köszönjük szépen Karnis Evelin profi felvezetését!

Nagyon büszkék vagyunk Dastyra (a mostani alom apukájára), hiszen ebben a hónapban megcsinálta a vizi mezei versenyt igaz
2 díjba, de ami a lényeg ilyen tipusú versenyen magyarországon angol szetter utoljára 1976 indult és az se fejezte be!!!! Gratulánunk Józsi a nagyszerű eredményhez!!


A picik már két hetesek... Tettünk fel róluk képeket. Úgy néz ki, hogy egy orange lány és fiú illetve 1-1 halvány blue vagy tricolour fiú lány leresi szerető családját.
 

 

Ismét Szlovákiában Trnavaban jártunk a Speciál Klub Kiállításon. Nadal nyílt osztályban 2. helyezett , Justin champion osztályban CAC és legszebb kan lett. Ezzel az eredménnyel a Szlovák Champion cím boldog tulajdonosai lettünk! Köszönjük Marián Konecny bírálatát!

2012. szeptember elején megszületett Daisy és Dusty munkavonalú alma! 2kisfiú és 2 kislány várja szerető családját! Érdeklődéseket szeretettel várunk!

további infot az alom oldalon talál.. 

Pécsen angol bírónál Nadal 2 lett champion kutya mögött, így ugyan az osztálygyőztességünk elúszott, de legalább CACIB címet mi kapjuk meg!!!! :-)

Daisyre nagyon büszke voltam, mert bár ő nem egy kiállítási típusú kutya, szépen dolgozott a körben is.

Köszönöm a bíró türelmét és bírálatát! Laurának pedig a sok szép képet!


 
2012.05.27.én a Szlovák klub kiállításon vettünk részt. Szép időben, jó társaságban töltöttük a napot.
Nadal első nyílt osztályos szereplésén három kutya közül 2. helyezést ért el. Azért örülök ennek az eredménynek, hiszen az első helyezett kutya már inter show champion!
Köszönjük szépen Gyárfás Mariann bírálatát.
 

 

"Új vadászkutyusunk Daisy áprilisban sikeres Képesség vizsgát tett és Derby Field Trial versenyen jó, 6 pontos eredményt ért el. Köszönöm szépen Noveczki Katalin felkészítő munkáját! :)
Örülök, hogy egy munkára fogható szetter van a kezemben."
Saját oldala hamarosan....

"Ebben az évben első kiállításunk Cegléden volt. Kedves ismerősökkel találkoztunk. Nadal szép eredményt ért el, növendék osztályból élete első fajtagyőztes címét érte el! "

"Következő utunk Lengyelországba vezetett, Opole CACIB kiállításra. Meglepett a kedves légkör, szép eredménnyel tértünk haza. Nadal osztálygyőztes lett, Justin pedig a Res CACIB cím mellett interchampion cím várományosa lett!
Köszönöm Szabó Sándor bírálatát és nem utolsó sorban Julia segítségét, aki profi módon vezette fel Nadalt. :) " 
Ebben az évben is részt vettünk Marosvásárhelyen a fantasztikus hangulatú két napos Dracula Show-n! Justin és Nadal szép eredményeket értek el. Nadal megszerezte a Román Junior Champion címet és a 2012 Crufts qualifikációt!
Nagy volt az örömünk mert részesei lehetünk mind két fiúval jövőre a világ legrangosabb kutyakiállításán, Birminghamben.
Köszönjük a bíróknak - Radu Daniela, Chie Ejima , Szabó Sándor - ezt a szép hétvégét!

Köszönjük Nikinek és Timinek a felvezetésben nyújtott segítségüket!
Nem utolsó sorban szeretném megköszönni kutyáim tenyésztőinek Ildikónak és Lacinak (Slow fox Kennel) illetve Briannek és Margaretnek (Swannery Kennel) ezeket a szép kutyákat!

 
Székesfehérvár CACIB kiállításon vettünk részt Justinnal és Nadallal. A borult, esős idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Nadal bírálatakor külön kiemelte a bíró:
- "méltó ellenfele összevetésben a champion kannak."
Nagyon boldog vagyok, a HPJ eredménnyel Nadal a Junior Champion címet is elérte!
Köszönjük Gyárfás Marianne bírálatát!


Köszönjük Boros Emesének is a szép képeket!
www.allatfotozas.hu

 
  Szép két napot töltöttünk a festői környezetben 2011.04.23-24-én megrendezett Szilvásváradi kiállításon! Ide nagy örömömre a párom is elkísér minden alkalommal.
Jó hangulatban, rangos mezőnyben mérettettük meg kutyáinkat.
Chanel most második lett az osztályában,
  de nagyon boldog voltam Nadal junior győztes és Justin mindkét nap elért legszebb kan címének. Ezt még megkoronázta a vasárnapi fajtagyőztes, BOG4, 2012 Cruft qualifikáció és a Grand Champion cím elérése!
  Köszönjük Nikki Ruigrok (IRL) és Susan Ston Amport (CH) bírálatát!
Gratulálunk a győzteseknek!
Köszönetet szeretnék mondani több éve visszatérő vendégként -Dédestapolcsány, Aranykehely Fogadó- szállásadóinknak a kedves vendéglátásért.
Nem utolsó sorban szeretném megköszönni a Szetter Klub szervezőinek kiváló munkáját! :)

 

Ismét egy jó hangulatú és eredményes kiállításokon vettünk részt Justinnal és Nadallal Dombóváron és Szatmárnémetiben! Külön öröm volt, hogy Nadal nagyon szépen dolgozott velem, ami nagy örömömre szolgált. Köszönjük Kardos Vilmos és Munteanu Petru bírálatát!


 

Chanel is szépen zárta a 2010-es évet! Az évgyőztes versenyben az év második legeredményesebb szukája lett! Nagyon büszke vagyok rá! :-)

2011.03.26-án részt vettünk a Magyar Szetter Klub rendezésében a KV-FT vizsgán Dabason. Gyönyörű időben, jó hangulatban telt a nap. Nadal sikeres képességvizsgát tett 10 hónaposan. Szeretnénk a sikeren felbúzdulva tovább fejlődni, hogy munkában is megmutathassuk magunkat.
Köszönjük a bírók, a segítők és a szervezők munkáját! Szeretném megköszönni Franciskának a munkáját, aki segít nekünk a felkészítésben, bevezet bennünket a vadászkutyák világába. Lelkesít és most már értem mit jelent az, amikor azt tanítja " bízzál a kutyádban"!


 

Elkezdődött ez az év is, ráadásul milyen szép eredménnyel!!! Nagyon örültem neki, hogy Justin megint Championok Championja lett, sőt a bíró sajnálta, hogy nem tudta őt harmadikként a Best in Showba küldeni.
Köszönjük Kardos Vilmos bírálatát!
Nadalról tettünk fel új képeket!


 

Pótoltunk egy- két elmaradt kiállítási eredményt. Felkerült a két napos komáromi CACIB, a dunaújvárosi CAC kiállítás és a múlt heti budapesti CACIB eredmények. Nagyon büszke vagyok Chanel nagyszerű teljesítményére.:-)
Köszönöm a képeket FairySett-nek!

Nadal is egyre nagyobb már, de ugyanolyan kedves bohóc, mint eddig. Felvezetni nem egyszerű őt.:-) Remélem azért idővel komolyodik majd.

 

Szombaton Szetter Klubkiállításon voltunk...


 

Három szép napot töltöttünk Marosvásárhelyen, ahol Nadal részt vett első kiállításán és Justin Román Champion lett. Köszönöm Piros társaságát az úton és párom türelmét, kitartását!


 
  - 2010. 07.14-17 - Anglia

Nagy útra vállalkoztunk. Autóval Angliába, odafelé Hollandia útbaejtésével. Két sofőrrel 24 óra folyamatos utazás oda és vissza is. Közel 4000 km-t tettünk meg. Úti célunk Birminghaem-től 50 km-re lévő kisváros volt.
  Régi vágyam egy idegen vérvonalú angol kutyus volt, amit sajnos az angolok szigorításai miatt repülővel igen drága lett volna behozni. Ezért úgy döntöttünk, hogy osztozva többen a költségeken, autóval indulunk el a kiskutyáért. Az autópályákon gyorsan haladtunk, és komppal keltünk át a Doveri szorosnál.
  Elővételben vettünk jegyet az interneten, így olcsóbb volt. Indulás előtt egy órával már be kellett csekkolni. A kártyát, amin szerepel, hogy melyik kompra szól a jegyünk, és hány fő utazik az autóban, a visszapillantó tükörre kellett akasztani folytatás...

- Szetter Klubkiállításon Justin és Chanel is osztály győztes lett, és Justin még a legszebb kan címet is elhozta! Nagyon boldogok voltunk, mert Justin testvére Sweety bizonyult a kiállítás legszebb kutyájának! Köszönöm mindent a többi kedves Szetteresnek, és szervezőknek a kiállítás remek helyszínéért!

- Miskolci kiállításon Justin befejezte a Hungária Champion címet, Chanel és Justin Hungária Show is Champion lett. Köszönöm Nikinek a felvezetést, Balázsnak és Miklósnak pedig a szép képeket! Nagyon jól éreztem magam sok szetteresnek köszönhetően!

- Nagy boldogságomra Justin ebben az évben is elnyerte a Championok championja címet. Chanel ebben az évben két címet is teljesített, a Magyar és a Román Championt. Köszönjük Ildikónak és Lacinak a sok segítséget!

- Az utolsó kiállításokon kaptam hideget és meleget egyaránt.
Kolozsváron a "mennybe" menten a fajtacsoport győzelemmel. Chanel megkapta a ROMÁN CHAMPIONt, és találkozhattam Holderrel és Catalinával is. Gratulálok nekik az első Fiatal osztályban szerzett győzelméhez! Jó volt látni, hogy ifju titánná cseperedett. Nagyon jó hangulatú, kellemes kiállítás volt! Köszönöm Zsombor segítségét!!! IMÁDOM GYÖNYÖRŰSÉGES ERDÉLYT!

Zágrábban Justin nem felelt meg a "tű lyukán is átférünk" című megmérettetésnek. Chanel viszont legalább megnyerte az osztályát.

A budapesti kiállítás volt a legrosszabb. A kutyák és felvezetőik nehezen viselték a szokatlanul kellemetlen bírálatokat. A jó hangulatot egyedül a kedves barátokkal való találkozás adta.
Gratulálunk Zoé első kiállításán való szép eredményéhez. Sajnálom, hogy nem találkozhattunk személyesen is!
Köszönjük szépen Lacinak és Ildikónak a profi felvezetést!


- Az utóbbi két hétben voltunk a Komáromi és a Pozsonyi Klubkiállításon is. Justin is megnyerte első CACIB címét Chanel után. :-) Gratulálunk a többi magyar versenyző sikeréhez is. Nagyon boldog voltam, hogy a Justin apukája ill. Chanel férje Macho BEST IN SHOW lett!


- Chanel Kecskeméti kiállításon HUNGÁRIA CHAMPION lett! Örömmel talákoztunk Smileval, aki nagyot nőtt mióta elkerült tőlünk. Sajnáltuk, hogy Szandinak ezúttal nem sikerült helyezést elérnie a Fiatal Felvezetők versenyében, pedig nagyon szépek és ügyesek voltak együtt.


- Debreceni sikerünk!!!! Gratulálunk Szandinak, aki fiatal felvezetők versenyében II. helyen végzett Justinnal!
Köszönjük ezt a szép napot minden barátunknak, aki feledhetetlenné tették! Nagyon jól éreztük magunkat!- Esztergomi eredmények... Köszönet a képekért
Máthé Dorottyának!- A Holland klubkiállítás fergetes eredményt hozott! Justin BEST IN SHOW lett. Köszönjük a bíróknak
Fran Grimsdell (GB), Mr. P. Woodland (GB) és Mrs S Ackerley (GB) illetve a kitűnő handlernek!


- A szilvásváradi eredményekkel frissítettünk...- 2008 év meglepetéssel zárult. Justin az utolsó két kiállítási eredményével elnyerte az
"ÉV LEGEREDMÉNYESEBB FIATAL ANGOL SZETTER KANJA"
megtisztelő címet.- Mindenkit köszöntünk a megújult weboldalunkon! Remélem örömmel böngészik majd!

Mindenkinek Boldog, eredményes 2009 Szetteres Évet kívánunk!

Ildikó és Gréti
és az "Angyalok"